Close

Банкетне меню

Холодні закуски

Страва

порц.,гр.

ціна, грн.

Риба фарширована

1000

450.00

рулетики з баклажанів з сиромною нач. 150

220

85,00

закуска з прошутом та грушею

140

98,00

Рулетики з лососем

200

205,00

Рибне асорті 

200

140.00

скумбрія копчена,лосось сс,масляна,маслини
Мясна тарілка

300

130.00

Грудинка і рулет печені, шинка копчена, ковб. “Московська”, сало з часником
Сирне асорті

200/50

90.00

Мармуровий, Горіховий, Сулугуні копч., Брі
“Козацьке  сало” з часником та грінками

150

55.00

“Помідори по-італійськи” 

200

67.00

помідори, сир Фета, базиліковий соус,  рукола


Асорті свіжих овочів

300

69.00

огірки, помідори, перець болг, цибуля, зелень, сметанковий соус
Асорті квашене з домашньої діжки          

200

50.00

помідори, огірки, кабачки, перець, сливи, груші, баклажани
Закуска з оселедця

220

88.00

з печеною картоплею та маринованою цибулею
Корзинка з червоною ікрою

1/50

90,00

Млинці з лососем та крем сиром

150

120.00

Парфе з кур.печінки у малиновому соусі

50100

77.00

брускета з “аля цезарь”

360

59.00

Бурячки з хроном

150

48.00

Лимони

100

20,00

Основні страви

Перші страви
Cтрава

порц.,гр.

ціна, грн.

Крем-суп зі шпинату з грінками

250

70,00

Крем-суп з печериць

250

60,00

солянка мясна

250

69,00

Борщок з млинцем

25070

67,00

Бульйон з куркою та локшиною

250

60,00

Рибні страви
Cтрава

порц.,гр.

ціна, грн.

форель з овочвми у сирній скоринці

360

350,00

короп по тайськи

320

115,00

лосось під вершковим соусом

10050

210,00

товстолоб запечений у сирній скорин.

10050

98,00

Гарніри
Cтрава

порц.,гр.

ціна, грн.

Овочі гриль

150

65,00

печериці, перець, помідори, баклажани, цибуля
Картопля ” По-селянськи”               

150

36,00

запечена в мундирах з часником
Картопля відварна з маcлом

150

45,00

Рис з овочами

150

48,00

М'ясні страви
Страва

порц.,гр.

ціна, грн.

Телятина “Апетитна” з грушами у пивному соусі

320

215.00

Медальйони курячі з беконом

270

105,00

телячі медальйони у верш соус

240

180.00

Свинани запечена під сливовим соусом

250

125.00

Курочка з вишнями та фісташками у винному соусі

260

110.00

Язик з грибами у вершковому соусі 

250

125.00

Крученики з грибами                                              

150

90.00

Відбивна “По-Французьки”

160

89,00

Котлета “По-Київськи”

150

87.00

ребра у медовому соусі

350

155.00

Жульєн з куркою та грибами

170

65.00

Ковбаски “Домашні”

280

175.00

Шашлик свинний

100

60.00

шашлик курячий з овочами

1/100

60.00

Куряча печінка по грузинськи

150

69,00

Печінка теляча з яблуками у виному с

250

98.00

Відбивна свинна

1/100

65.00

Відбивни куряча

1/100

60.00

Капуста тушенна з мислив.ковб.

150

67.00

Салати

Страва

порц.,гр.

ціна, грн.

“Айсберг”

200

97.00

“Персик по-королівськи” 

200

72,00

“Пустомитівський” з індичкою 

200

86.00

“Закарпатський”  

200

80.00

“Цезар”

200

105.00

“П’ємонський”  

200

65.00

“Амстердам”                                              

200

80.00

“Грецький”

200

75,00

“Італійський              200         80.00 
“Наполеон”              200

75.00